dimecres, 17 de febrer del 2010

Procés d'instal·lació Windows Xp

Avui us parlarem una mica sobre el procés que vam seguir, la setmana passada, per fer la instal·lació de Windows Xp als nostres equips.

El primer pas que vam fer mentres encara teníem el Windows Vista instal·lat al nostre pc, vam entrar amb el Hiren's Boot, el primer reiniciar el Windows Vista amb el cd dins del pc, amb això entrem des de el Hiren's Boot cd, escollim el programa (Partition Tools), una vegada fetes les particions al nostre disc dur, vam engegar amb el cd d'instal·lació Windows Xp .

Directament ens va sortir la finestra d'instal·lació (com aquesta). Vas seguint els passos, esculls la teva partició del disc on vols que vagi destinat el sistema operatiu, després pots formatejar la partició utilitzant diferents formats d'arxius i amb això fet.


Vam passar al inici d'instal·lació de Windows Xp.





Surt una finestra (com aquesta) que et diu els minuts, després ens van sortir diferents finestres de configuració com idioma, nom de l'equip i també ens demana un codi serial i ja amb això vam tenir el Windows Xp instal·lat al nostre pc.

Però no tot esta acabat perquè ara hauríem d'instal·lar drivers, actualitzar el sistema operatiu, etc. perquè l'ordinador tingui ja més capacitat per treballar.