divendres, 12 de febrer del 2010

Parlem de futur...

Per finalitzar desprès de veure tot el recorregut des dels inicis fins a un "possible futur", ens atrevim a predir el que pot arribar a passar amb internet, de com influirà de manera mundial i de manera personal.

Recopilem uns vídeos d'exemple d'aquesta hipòtesi del que ens podria deparar el futur en uns anys.

Aquest primer vídeo ens mostra com les grans empreses que controlen internet aniran evolucionant, com els mitjans de comunicacions que coneixem avui en dia van desapareixent i ens mostra tambè l'evolució de les interaccions socials:



Aquest relat va resultar guanyador a un programa de televisió, fent referència a què passarà dintre de 100 anys i com ens afectarà a les persones:



Fins i tot trobem adaptacions del cinema, quan va sorgir la revolució del gènere futurista rondant els anys 80, amb efectes especials (que no tenen res a veure amb els que tenim avui en dia) que ja mostraven una visió de futur com a hipòtesi del que podria arribar a passar.



De moment tot és producte de les ments imaginatives, però el fet que les noves tecnologies avancin a pas de gegant ès una realitat. Quí sap què és el que veurem d'aquí uns anys?