dimarts, 21 d’abril del 2009

SOFTWARE

Reprenem el blog desprès de 2 mesos de treball. Això és un petit resum del que hem fet...

Software

1.S.O. Windows XP

-Instal·lació del Sistema Operatiu a les particions en format NTFS.
-Una vegada que hem instal·lat, actualitzem el Windows amb el Service Pack 3.


Per instal·lar el Service Pack 3, calia que estigués validada la llicència de Windows, així que vam haver de trucar a Microsoft per tal que es validés. Entrem en Windows Updater, decidim les actualitzacions que més ens convenien. Les descarreguem i instal·lem.


-Per tenir un millor rendiment, cal desactivar millores d'aparença i complements que fan més lenta la marxa de l'ordinador.



-Poder elimina la llicència de Windows o poder-la modificar per una altra.


2.Utilitats i programari

-Hiren´s Boot CD

A aquest CD, hi ha diferents utilitats per comprovar l'estat del PC, verificar unitats, recuperar, etc.
Nosaltres vam utilitzar unes utilitats determinades, com pot ser Ghost, per fer imatge del disc dur, comprovar alguns discos durs i recuperar informació. El Paragon Partition o Partition Magic, per crear particions i donar-li format. –Hi ha una utilitat de verificació que et diu quins components té l´ordinador i si els troba.



Vam instal·lar Office XP, per tal de tenir-lo al ordenador. Només vam posar el Word, PowerPoint i l'Excel, perquè les altres aplicacions no les utilitzarem tant habitualment.


-Avast Antivirus

És de programari lliure, només calia registrar-se. Ho vam instal·lar per tenir un antivirus. Té proteccions per anar en xarxa. També tens la possibilitat de desactivar-lo.


Vam estar provant modificant les barres de menú, decidint quin buscador volíem tenir, com el Google.





Txema i Adrià