dijous, 10 de setembre del 2009

PROGRAMARI LLIURE (4): webs interessants.

La plana web catalana líder en descàrregues de programari lliure és: http://www.softcatala.org/, en la qual trobarem tot tipus de programes com processadors de text, navegadors, edició d’imatge, edició de vídeo, reproductors de música i vídeo... També podem trobar no solament per a windows, també tracta per a Linux i per a Mac.


Una altra plana web de descàrrega de programari lliure, però no tan coneguda, és la de: http://www.cdlibre.org/. Aquesta pàgina no és catalana, però aporta una gran varietat de programes d’una misma secció, com per exemple si li donem a convertidors podem trobar fins a 7 programes diferents per aquest ús. En aquesta plana també hi ha programes educatius d’estudis superiors com la física o les matemàtiques o també hi ha programes educatius per als més petits.

Per últim, us donaré aquesta web: http://www.solofreeware.net/, que és molt semblant a softonic.com, la qual té una secció central dels programes més nous que han penjat a la web i despres té dos subapartats que són un top descàrregues i un top freeware en què surt quins son els programes lliures més descarregats.


Doneu una oportunitat al programari lliure que, a opinió personal, és bastant més fort en general que el programari propietari.