dimarts, 28 de juliol del 2009

Guerra de Sistemes operatius: Windows 7


La guerra ha arribat.

L'any 2009 ha arribat amb moltes batalles sobre el fet quin sistema operatiu és el millor. També han arribat moltíssimes queixes d'usuaris sobre Windows Vista. La batalla continua i ara molt més ja que Google ha anunciat el seu nou sistema operatiu: Chrome.

Els dies passen i la guerra entre Windows XP, Windows Vista, Apple, Linux o Ubuntu i ara Chrome segueix endavant.

Podrà Microsoft combatre amb tots, amb el seu nou sistema operatiu Windows 7?

A continuació, per a la gent que no sàpiga res o molt poc sobre Windows 7, farem un breu resum ...


Microsoft windows 7

Anteriorment conegut com Blackcomb i més tard com a Vienna, és el sistema operatiu de Microsoft successor de Windows Vista. Segons Microsoft, Windows 7 estarà creat amb un nou kernel per millorar l'estabilitat i la funcionalitat dels sistemes operatius de Microsoft.

Microsoft té previst treure el nou sistema el 2010, tot i que Bill Gates fa poc ha anunciat que es podria llançar a mitjans del 2009.

Fins el 2009, Microsoft no va mostrar públicament els detalls de Windows 7, amb la idea d'enfocar-se sobre el llançament i màrqueting de Windows Vista, encara que algunes característiques del nucli del Sistema Operatiu han emergit com resultat de diverses conferències tals com la "Windows Maquinari Conference" el 2006.

Noves funcions:

  • Nou nucli: és el programari responsable de facilitar als diversos programes accés segur al maquinari de l'ordinador. Ja que hi ha molts programes i l'accés al maquinari és limitat, el nucli també s'encarrega de decidir quin programa podrà fer ús d'un dispositiu i durant quant de temps, cosa coneguda com a multiplexat.
  • Nou Hypervisor: anomenat monitor de màquines virtuals, és un programari que explota la capacitat de virtualització de determinats ordinadors i facilita el funcionament simultani de diferents sistemes operatius en la mateixa màquina.

  • Millores a l'estabilitat i seguretat del sistema.

  • Inteŀligència artificial millorada.

  • Requisits mínims:

    - Windows 7:
    - Processador a 1GHz, 1GB de RAM i 16GB de Disc Dur