dimecres, 20 d’octubre del 2010

Quarta sessió de iniciació a l'informàtica (nivell II)

De nou estem Lídia i Alberto.

En aquesta sessió vam començar ja a fer servir el Word. Però abans d'això, vam fer una petita neteja de l'ordinador, com ho és l'escriptori, la carpeta "Mis documentos". Així que vam començar eliminant les carpetes que ells van crear en anteriors sessions i esborrar-les. Un cop fet això, els vaig dir que a la carpeta "Mis documentos" creessin una carpeta amb el seu nom, i els hi vaig dir que aquesta seria la definitiva per a ells, que ja un cop creada la carpeta a l'ordinador ja no podrien canviar de lloc.

Ja acabat de fer el de les carpetes, vam començar amb Word, o sigui que se'ls va dir que l'obrissin. Els vam passar un full amb un petit text el qual havien d'escriure al Word, així que els vam deixar temps perquè ho fessin. Passat el temps, l'Alberto els va explicar les eines que tenia el Word, com són per exemple la "Negreta," Cursiva ", el" Subratllat ", o el que és també la mida de la lletra o el tipus de lletra. Així que mentre els explicava el que era cada cosa, els anava dient que posessin en pràctica cada cosa perquè vegin la diferència del que és cada un.

A mesura que anaven fent el que l'Alberto els deia, al mateix temps els aconsellàvem que guardessin el progrés pel que pogués passar, no perdre el que ja tenien fet. Se'ns va oblidar dir-los que per guardar el document Word, busquessin la carpeta que van crear per guardar tot el que anaven fent ahi i se'ns va pasar per alt jaja! Però bé, en la següent classe ja l'hi direm i així repassen a veure si es recorden com moure arxius, carpetes i demés coses.

I bé, fins aqui acaba la quarta sessió. Així que ens queda dir, fins la propera!