dimarts, 19 d’octubre del 2010

Curs d'iniciació a l'informàtica. Tercera sessió.


Hola, som el Cristian i la Vero. Avui hem fet la tercera classe d'informàtica bàsica.

Els nostres alumnes són novells en això de la informàtica, ja se'ls veu una mica més confiats que en les primeres sessions, però encara li queden moltes coses que aprendre. Tenen ganes d'aprendre i això a nosaltres dos ens dóna confiança i motivacions per seguir en les classes amb bon rotllo.

Com sempre hem començat fent un repàs general de les coses més importants de les lliçons anteriors. Hem preguntat coses i el resultat ha estat positiu perquè no es veien tan perduts com ens imaginàvem. Malgrat que aquesta setmana han tingut un dia de festa i ens hem saltat una classe, han estat molt ràpids.


Desprès de fer aquest repàs ràpid, hem començat la classe explicant el tema del teclat. Els hem explicat com era un teclat, les tecles alfanumèriques i sobre tot les especials (control, alt,...) i com posar correctament les mans al teclat.

Alguns exemples del que hem fet:
  • El Control, El Shift, L'Alt, l'Alt GR, Inici, Etc ..
  • Enter, esborrar, Majúscules, Suprimir, Bloq de num, etc.
  • F1, F2, F3, Etc ..

Les pràctiques les han fet en el WordPad. Han anat escrivint i provant les funcions, han de fer més pràctiques, ja que els hi costa una mica. Per acabar els hem dit que guardessin el seu document i que apaguessin el seu ordinador.

Esperem que els alumnes segueixin com van i així continuaran aprenent.