dijous, 21 d’octubre del 2010

Quarta classe de Gio i Sergi

A la quarta classe d'iniciació a la informàtica hem fet una mica de repàs de la classe anterior: correu Gmail, copiar + enganxar, guardar com i alguna cosa més.

Com a primera part hem seguit amb mecanografia, amb nous exercicis i com a tema nou copiar un text amb un mínim de 2 minuts. Cap ha aconseguit escriure més de 3 línies...

Seguit hem fet que copiessin un document del pendrive o també conegut com a port USB, en el seu escriptori per poder realitzar el primer exercici realitzat per nosaltres. Es tractava que seguissin un PowerPoint, que contenia tota la informació per transformar un document Word ja amb un text per transformar, la idea era que el fessin sols, però van necessitar una mica d'ajuda.

Com a exercici suplementari, hi havia una alumna que ens deia que ella volia tenir el programa de mecanografia a casa, li vam proposar que es compres un pendrive i nosaltres li deixar marca. doncs en la quarta classe portar la seva USB i li ensenyem com instal·lar de manera molt simple el programa al seu PC.

També acabem de crear comptes de correus. L'última part, com en totes les sessions, acabem amb mecanografia i una mica de navegació lliure per internet o pel PC.