divendres, 19 de juny del 2009

A CLASSE DE SEGURETAT LABORAL...

Fa uns quants dies, us comentàvem que vam començar a fer un mòdul de Prevenció de Riscos Laborals i Salut i Higiene en el Treball. També dèiem que, a més de ser matèria d'obligat compliment tant per la nostra part com a treballadors com per les empreses, la prevenció s'ha demostrat com el mitjà més efectiu per evitar molèsties, malalties i d'altres problemes en el futur.
Doncs ja estem acabant el mòdul. Al llarg de 30 hores de classe, hem après quins són els riscos laborals més habituals davant dels quals ens podem trobar i quines són les tècniques de prevenció que hem d'aplicar per tal d'evitar-los.

Dit així, sembla fàcil, però la prevenció de riscos és una matèria que hem de tenir present en tot moment: quan carreguem un equip, quan manipulem instruments i eines per a la reparació, quan seiem durant hores davant de l'ordinador... És més una actitud que altra cosa i estem disposats a tenir-la durant tot el període de pràctiques que, en breu, encetarem.

I si hi ha algú que no es cregui que hem rebut aquesta preparació, aquí ens teniu, a classe, compartint temps i conversa amb el nostre professor...




Que vagi bé! I, com diu la campanya, "a la feina, cap risc"