divendres, 5 de novembre del 2010

Curs d'iniciació a l'informàtica. Última sessió.

I ja ha arribat l'últim dia del nostre primer curs com a dinamitzadors. Som el Cristian i la Vero.

Avui ens hem acomiadat dels nostres alumnes fent una classe més dinàmica. Els hem presentat Internet.


Per començar els hi hem explicat què és internet i què són els navegadors i com utilitzar-los. Els hem presentat Internet Explorer i Mozilla Firefox. Hem explicat les diferències de cadascun i hem comentat alguns navegadors que poden fer servir, com ara el Opera, el Google Chrome, Safari...


Desprès hem fet servir el Google, explicant per a què serveix i com poden fer diferents recerques (La Web, imatges, ...). Com activitat han fet ells mateixos una recerca. Han provat per la Web i per imatges. Un cop a imatges, han entrat en la web i han après a guardar una imatge d'internet.


Desprès d'aquesta mini pràctica, els hem ensenyat com guardar una pàgina a Favoritos (I. Explorer) o a Marcadores (Modzilla).

A més per fer una mica més entretinguda l'estona que faltava els hem fet entrar a youtube i els ha agradat això de poder veure els videos que ells vulguin a travès de la Xarxa.

Per finalitzar els hem donat uns consells sobre com evitar alguns dels perills que tè internet, sobretot pels nens petits o perills de la privacitat.

En els últims vint minuts han estat omplint un full de valoració del curs que els hi hem donat. Un cop han entregat els fulls omplerts, per guardar en record aquest curs ens hem fet una foto de tot el grup. Gràcies Sergi per fer la foto :)


Nomès ens queda dir que moltes gràcies per haver participat en aquest curs, com alumnes heu estat de maravella. Com dinamitzadors d'aquest curs ens acomiadem de vosaltres, però esperem que ens tornem a trobar.