divendres, 5 de novembre del 2010

Curs d'iniciació a l'informàtica. Sisena sessió.


De nou estem aquí escrivint la nostra sessió del curs, el Cristian i la Vero.

Avui la classe ha estat molt bé de fer activitats. Com anem fent des de la segona sessió en la primera mitja hora hem estat dedicant el temps en fer una activitat de recordatori del word. Aquest exercici constava en que els hi hem plantejat una situació i a partir d'això ells han hagut d'escriure una mini historieta fent modificacions de format, utilitzant les eines que van fer servir durant les setmanes anteriors.


Desprès hem continuat amb una sessió teorico-pràctica, explicant el programa Excel. Perquè no es tornès avorrit han anat fent una activitat. L' activitat era que copiessin un horari de gimnàs que els hi hem passat en paper. Havien de possar els bordes, cambiar el format i posar-li colors. Deixem l'exercici posat.

Al finalitzar la classe, els comentaris han estat molt diversos, alguns deien que veuen més fàcil el Excel que no el Word i altres al contrari, sembla que els ha costat més el Excel. Però com sempre els anem incentivant a que vagin practicant i que no ho deixin.


Avui el temps ha anat justet, però ens ha donat temps a fer tot el que volíem. Teniím preparada una estoneta de Typing Master però no hem tingut ni cinc minuts.

La propera sessió, és a dir, l'última ja, parlarem d'internet. Però aixó només es una introducció. En el proper post ja us explicarem.

Fins dijous!