dimecres, 22 de setembre del 2010

Videojoc de la setmana: Pro evolution soccer



Aquesta setmana parlem sobre els videojocs del Pro Evolution Soccer (si t'interessa visitar la pàgina oficial, clica aquí), joc d'esport, a més concretar, futbol.

Què podem dir sobre aquest joc:

Doncs és una altra de les sagues que ens arriba de la mà de Konami. Aquesta vegada per mostrar videojocs d'esports. Pro Evolution Soccer, també conegut com Winning Eleven. Ofert per a diferents plataformes, però els més venuts són per a les consoles PlayStation II i III.

El primer títol de la saga apareix el novembre de 2001 ia partir d'aquest primer llançament, cada any ens ofereixen una nova entrega. Actualment ja podem jugar a Pro Evolution 2010. La propera està anunciada per al novembre d'aquest mateix any.

Pro Evolution Soccer, joc de futbol per excel.lència, constantment comparat amb una altra saga important de jocs de futbol, el FIFA, tant en jugabilitat, com per gràfics, que cada any van millorant notablement.

Fent un recorregut per la saga, tenim en compte que la primera entrega del joc no disposava de llicències. Això influeix en què ens trobem, que els noms dels jugadors i dels equips no corresponen als reals, encara que si que els podem reconèixer pels trets que ens presenta el joc. Va sortir tant per a PlayStation, com per Play II.

A la segona entrega, segueixen sense llicència, però els noms d'alguns dels jugadors si que són els reals. Pro 2002 va ser l'últim joc que surt per a PlayStation. A partir d'aquest moment, les següents entregues seran per play 2.

Pro Evolution Soccer 2003, és el tercer títol de la saga. En aquest lliurament inclou un nou motor gràfic que aconsegueix grans millores en la física de la pilota, així com en les animacions i en el joc. S'han actualitzat cada una de les característiques del joc, des dels de menú fins als nous modes, on s'inclou la manera Shop amb el qual, després de canviar punts, podràs aconseguir nous estadis, estils de roba, equips, jugadors, etc. PES3 va ser el primer títol de la saga a incloure la llicència "FIFPro" amb el nom original de la majoria dels jugadors.

PES4 és el quart títol de la saga. En aquest lliurament inclou les llicències de clubs de tres lligues europees, el que inclou jugadors, samarretes, escuts i patrocinadors reals de la Lliga Espanyola, italiana i holandesa.

PES5 és el cinquè títol de la saga. En aquesta entrega pel que fa a les seves dues versions anteriors conté molt pocs canvis, afegint només noves llicències.

PES6 és el sisè títol de la saga. En aquest lliurament inclou nova jugabilitat, més realisme i la intel ligència artificial millorada. Conté una gran varietat de clubs amb llicència i, per primera vegada, seleccions nacionals. Nous modes de joc com Desafiament Internacional o Partit Aleatori. Noves millores en la manera en línia i en la manera edició.

PES 2008 és el setè títol de la saga PES. En aquesta entrega s'ha millorat el rendiment gràfic i s'han afegit noves llicències de més països, presenta un nou sistema d'intel ligència, anomenada Teamvision, que adapta i reacciona als propis estils de joc dels jugadors per assegurar que els oponents controlats per la ordinador siguin sempre desafiants fent forçar el jugador a pensar i provar el seu estil de joc. S'han afegit 15 estadis nous, més control sobre la pilota, simulacions de faltes i importació facial utilitzant Càmera web.

PES 2009 inclou dos nous modes de joc: "Ser una Llegenda", on hauràs de crear el teu jugador i anar jugant partits tota la seva carrera fins al seu retir, i "UEFA Champions League", on el jugador s'enfronta a l'elit del futbol europeu.

PES 2010 és el penúltim títol de la saga. Pel que fa als canvis i millores al sistema de joc, Konami ha anunciat una sèrie de modificacions a favor de millorar la jugabilitat, la sensació de realisme i, en resum, d'avançar pel que fa al lliurament anterior. És, amb PES 2009, els jocs de la saga PES que més èxit tenen en la PS2 i el PC, a causa de la manca de gràfiques de FIFA 09 i FIFA 10, que fa uns anys ho opacitat en el mercat.

PES 2011 pel que fa als canvis i millores al sistema de joc, Konami ha anunciat una sèrie de modificacions a favor de millorar la gràfica, la jugabilitat, la sensació de realisme i, en resum, d'avançar pel que fa al lliurament anterior. A més serà el primer joc de la sèrie a incloure la Copa Santander Libertadores. Ha anunciat implementar un nou sistema de regats més simple que l'actual.

La nostra selecció.



Els nostres dos millors equips competint.



Aquí us deixo la introducció del PES 2011.




I aquí donem per finalitzada la sessió d'aquesta setmana. Esperem que us hagi agradat. Fins la propera!