divendres, 9 de juliol del 2010

A la ràdio: Sergi i Ismael

Aquesta setmana hem anat a la ràdio.

Hem explicat una mica de hardware, com què és la CPU? És la unitat central de processos i actua com un centre de control.

Que són els perifèrics? Són els aparells que serveixen a l'usuari perquè introdueixi, guardi, vegi, imprimeixi la informació. Hi ha 2 tipus de perifèrics: d'entrada i de sortida.

També hem donat alguns consells de què fer quan tens la torre bruta. La millor opció és agafar un pinzell o qualsevol cosa per netejar i, amb compte, anar netejant. També vam donar un consell més com que l'ordinador sobretot ara a l'estiu és millor posar-lo en un lloc ventilat.

Vam parlar d'aquest tema perquè creiem que pot interessar més que d'altres i la gent pot aprendre alguna cosa sobre consells o veure una mica sense tenir por de veure com és una torre per dintre. Creiem que si s'animen a obrir-la podran veure coses que potser mai han vist i sempre és interessant veure coses noves. Per aixó nosaltres hem animat a fer-ho.

Esperem que aquests consells us hagin servit. Si heu obert la vostra torre haureu vist tot el que hi ha i amb els nostres consells heu pogut saber el que veieu.

Hi ha diferents maneres de netejar una torre com podeu veure aquí...