divendres, 16 de juliol del 2010

A la ràdio: programa del 15 de juliol

Hola!

Aquesta setmana al programa de ràdio hem parlat de diversos temes en les diferents seccions:
  • Diari de la casa.
  • Programari lliure.
  • Aplicacions i consells.
  • Videojocs.
En el diari de la casa, del qual Gio i jo (Mario) som els encarregats de fer-ho, hem parlat del manteniment dels ordinadors de Can Taió i la Florida, on algun que altre va donar algun problema sobretot els de la Florida, però com no... tenim aquí a un grup de tècnics que ho arreglen tot!

A la secció programari lliure, on alberto i cristian són els protagonistes, ens parlaren dels virus i els seus efectes a l'ordinador. Molt atents al que explicaren ahir.

A la secció d'aplicacions i consells, secció del Sergi i Ismael, van parlar sobre sistemes operatius. Ens van explicar diferents sistemes operatius i ens van donar algunes de les aplicacions que porten i a més també ens parlaren de com mantenir el nostre ordinador net. Secció interessant.

I per últim la secció més esperada per als fanàtics dels videojocs. Ens van parlar sobre la saga Silent Hill. Les nostres companyes Lídia i Vero ens expliquen la manera de joc i la història d'aquest videojoc.

I això va ser tot el que va donar de sí el programa d'aquesta setmana. La que ve, més i millor!!


I aquí us deixo un video de com fer un programa de ràdio. Va així que mirar-lo i animar-vos a fer el vostre propi programa de ràdio!!!





SALUTACIONS Cibernautes!!