dilluns, 19 d’abril del 2010

Pràctica: Primera pàgina web

Per tancar el mòdul d'html i anar més enllà en el mòn de les pàgines web, hem fet una pràctica durant unes horetes. L'objectiu final era crear una pàgina web pròpia amb llenguatge html. Cadascú hem agafat un tema i l'hem fet.


Per començar hem seguit uns passos estructurats, per fer-ho més pràctic i fàcil a l'hora de dissenyar. Els pasos que he seguit per fer la meva plana web han estat:

Temàtica triada: Festes paganes.

1. Objectius. La finalitat de la pàgina.

Es parla de festa pagana la festa que no té un concepte de festa religiosa cristiana. L’objectiu de la pàgina es mostrar quines festes paganes té la cultura neopagana “wicca”, fent fora els conceptes negatius imposat per l’església. A més d’introduir als usuaris de la pàgina a les celebracions perquè puguin posar-les en pràctica.

2. Audiència.

- Públic objectiu: persones de qualsevol marge d’edat i de qualsevol entitat religiosa. Públic obert.

- Competència:3. Continguts.

- Agrupació. Títols.

Els títols principals són: introducció, festes Sabbath (dintre estan les 8 festes: Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltaine, Litha, Lammas i Mabon.), festes Esbbath i un calendari de les festes del 2010.

4. Estructuració. Esquema previ.

5. Aspecte visual.

- Pantalles.
- Tipografies.
- Maquetes/Prototips

Clica a la imatge següent per veure tota aquesta informació:


Material d'informació.

"Jóvenes y brujas", de Silver Ravenwolf. Ed. Obelisco.


"Agenda de las Brujas 2010" Llewellin. Ed. Obelisco.

Per finalitzar, nomès dir que ha estat molt interessant veure com d'uns quants troços de codi i una mica de treball, va sortint una plana web.