divendres, 9 d’abril del 2010

IV Premi Edublogs 2010

La casa d'oficis participa en el Premi Edublogs 2010, que organitza l'associació Espiral, educació i tecnologia.

Aquests premis van néixer fa quatre anys per valorar la importància i la repercussió dels blocs en l'educació, per reconèixer el treball de molts professionals, per mostrar la realitat del corrent educatiu innovador dins de la blogosfera, per afavorir espais d'opinió i de debat sobre aquestes eines.

Com us diem, aquests premis acumulen ja 4 anys en què ha crescut el nombre de participants, així com la qualitat dels blocs i projectes.



L'asssociació Espiral és un col·lectiu de professorat, persones amb formació tècnica, investigadors i investigadores, estudiants i entitats, interessats en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'educació (TIC). Neix l'any 1989 com a grup de treball dins de l'Associació de Tècnics d'informàtica (ATI) i des de 1993 és una associació professional independent.

Objectius
  • Propiciar l'intercanvi d'opinions, experiències i informació entre els socis i les sòcies.
  • Informar sobre cursos, seminaris, congressos, beques i recursos disponibles.
  • Actuar com a mitjà d'actualització i promoció professional dels associats i associades.
  • Proporcionar un entorn material i institucional per a la recerca i el desenvolupament de tècniques i materials educatius basats en l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Assessorar en l'ús dels mitjans tecnològics a l'ensenyament i facilitar una formació continuada i actualitzada en aquest sentit.
  • Col·laborar amb altres entitats vinculades al món de l'ensenyament i facilitar la comunicació entre els sectors professionals i educatius.


El nostre bloc participa en la categoria de Blocs de professors i professores, blogs que elaboren materials didàctics i que tenen un marcat contingut educatiu, però hi ha moltes categories més. Els guanyadors de cada cateogira rebran una baldufa, com el motiu del logotip dels premis.

Des d’aquí, us animem a que visiteu la pàgina dels premis. Donar un cop d’ull a tots ells permet fer-se una idea de la importància que aquest mitjà ha adquirit en la tasca docent de molts professionals per la seva facilitat d’ús i versalitat.

I a tots aquells i aquelles que hi participen, els desitgem molta sort!!