dimecres, 28 d’octubre del 2009

ANTIVIRUS (4): webs interessants

Les pàgines web són:

http://www.avast.com/

Aquesta pàgina permet descarregar-nos un antivirus normal la descàrrega del qual és bastant ràpida. Amb això hauríem d'instal·lar-lo.

A l'hora d'encendre'l, ens demanarà una llicència la qual és molt fàcil d'aconseguir ja que és gratuïta. Entrem en la seva pàgina, en la esquerra tindrem una barra de menú en la qual ens podrem registrar. Ho fem i al cap d'una estona tindrem la nostra clau en el correu que vam posar i ja tindrem el nostre antivirus operatiu.

Com gairebé tots, també té la versió de pagament. Si investiguem un poc més, ens trobarem que en la seva barra de menú tenim fins i tot un arxiu que ens guia durant la instal·lació.

Una altra pàgina és:

http://www.softonic.com/

És una web on trobem tot tipus de programes i més coses per descarregar-les relacionades amb la informàtica.

Allà tindrem a dalt de la web un cercador en el qual introduirem la paraula antivirus i ens sortirà una gran llistat d'antivirus, des de Norton fins el Panda. Clickem en el desitjat i ho descarreguem normalment. Si no sabem com instal·lar el programa, sempre podem posar la paraula antivirus seguit de la paraula tutorial al Google i, normalment, ens sortirà alguna guia d'instal·lació..

Per últim, una de les pàgines que pot resultar interessant, però no tant coneguda és:

http://www.todoprogramas.com/

En la qual podrem trobar manuals de com desinstal·lar antivirus, les alertes dels virus, els tipus de virus que podem trobar i molt més.


Adrià Victoria Llorens