dijous, 3 de setembre del 2009

VÍDEOJOCS EN LÍNIA (4): Webs útils

Una coneguda pàgina de jocs és http://www.meristation.com/. En aquesta web trobaràs anàlisis de jocs, trucs, guies senceres, notícies i un munt de curiositats del món game. Cal dir que tenen una biblioteca bastant extensa, amb totes les plataformes des de PC fins a Nintendo DS.

D´aquet llistat, si clickas a un videojoc, no només t'explicaran de què va el joc, et donaran notícies, l'anàlisi, guies, demos, etc. Un fitxa bastant completa.


Una curiositat d´aquesta web és el podcasts. En aquesta secció podreu ecoltar i descarregar el programa de ràdio sobre videojocs, on podràs escoltar notícies sobre aquest tema.


Els defectes d'aquesta web és que hi ha massa publicitat, i t'acaba molestant per llegir i concentrar-te.

Una altra web molt interessant i de la mateixa temàtica és www.guiamania.com on a més de fer anàlisi, trucs i guies, tenen un bon apartat de notícies, i a més a més, fan retrospectiva dels jocs. Dècades de 1980 i 90, es troben els inicis de les consoles.

Aquesta web té el defecte de la publicitat i a més que no enganxa el que llegeixes. És com tota l'estona el mateix, i si no tagrada el tema, no el llegiràs.