dimarts, 1 de setembre del 2009

VÍDEOJOCS EN LÍNIA (1): World of Warcraft

Avui parlarem del vídeojoc online massiu, el més jugat en aquest àmbit.

World of Warcraft

Comunament conegut com WoW, és un vídeojoc de rol multijugador massiu online desenvolupat per Blizzard .

És el quart joc llançat establert en l'univers fantàstic de Warcraft.

World of Warcraft requereix que el jugador pagui una subscripció, sigui comprant targetes de joc per una suma preseleccionada de temps de joc, o usant una targeta de crèdit o dèbit per pagar una quota regular.

Amb més de 11,5 milions de subscriptors mensuals. World of Warcraft és actualment el MMORPG més gran del món en aquests termes i manté el rècord Guiness per aquest tipus de joc. A l'abril de 2008, es va estimar que World of Warcraft mantenia el 62% del mercat multijugador massiu en línia.

Els jugadors controlen un personatge (avatar) dintre d'un món en una vista de tercera persona (amb l'opció de jugar en primera persona) explorant l'entorn, barallant contra diversos monstres, completant missions i interactuant amb personatges no jugables (PNJ) o altres jugadors fins i tot podrem muntar grups de 25 persones.

Les faccions:

L'Horda: Està formada per orcs, elfs sanguinaris, morts vivents, trolls i taurens. La seva capital és la ciutat orca de Orgrimmar, en Kalimdor.

L'Aliança: Que és, estadísticament, la facció amb menys jugadors, sent els jugadors de l'Horda el triple que els de l'Aliança. Està formada per humans, gnoms, nans, elfs nocturns i draenei. La seva capital és la ciutat de Ventormenta.

Per a entrar en el joc, els jugadors han de seleccionar un regne (o servidor). Cada regne actua com una còpia individual del món.

El joc és mensual i ens pot costar sobre uns 12 euros.

Per mes informacion, només hem de posar wow en Google i us apareixerà la pàgina. A continuacií, cliqueu a World of warcraft



Adria Victoria Llorens