dimarts, 12 de maig del 2009

Tutorial Virtual Dub

Breu resum per a les persones que no sàpiguen que és el Virtual Dub:

És un programa que ens permet editar vídeos, tant és un pre- i post-processador. Amb aquest programa podrem des d'introduir música al nostre vídeo com extreure part d'ell. També podem crear animacions.

Si vols saber més, només has de clicar aquí .

Virtual Dub està sotmès a la llicència pública GNU, la qual cosa vol dir que el podeu usar lliurement i gratuïta.

El primer pas que hem de fer és descarregar el programa. És molt senzill. El que podem fer és entrar a la pàgina principal de Google i posar el nom del programa o anar directament a la pàgina web de Virtual Dub, que és la següent:

http://www.virtualdub.org/

Dins d'aquesta pàgina, tindrem, a l'esquerra, un menú per poder-lo descarregar. Hem de donar l' opció de downloads.




La següent pàgina que ens sortirà serà la de dir la millor opció pel nostre pc. Depenent del nostre S.O ens baixarem el de 32bits o 64bits i li donem.




Se'ns obrirà una finestra, la qual ens permetrà obrir el fitxer o descarregar i desar. Li donem a guardar on vulguem.



Quan el tinguem descarregat, anem on hem dit que es guardes. Ve en format comprimit rar i necessitarem un programa per poder-lo obrir. Aquest programa no necessita instal•lació, el tindrem a la carpeta i el podrem executar sempre que vulguem.

Per descarregar el programa de rar, aneu aquí: http://www.winrar.es/



Per poder executar el programa, li haurem de donar, dintre de la carpeta, a virtualdub.exe. Se'ns executa el programa amb el qual podrem començar a fer animacions o editar vídeos, el que vulguem.





Adrià Victoria