dimecres, 27 de maig del 2009

El bus de les professions

En el marc de les activitats educatives de la Programació Estable, els propers dies 27, 28 i 29 de maig, Santa Perpètua comptarà amb la visita del Bus de les Professions. Aquesta unitat mòbil s’instal·larà davant de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila.

L’objectiu d’aquest Bus és la de portar arreu de Catalunya tota la informació i orientació sobre les possibilitats que ofereix el sistema educatiu, sobretot pel que fa a la formació professional (cicles formatiu de grau mitjà i de grau superior). Aquest bus està adreçat als alumnes tant dels centres educatius del nostre municipi com de poblacions properes que prèviament ho hagin sol·licitat. Romandrà obert al públic en general entre les 18 i 19 hores dels dies 27 i 28 de maig.


L'equip de la Casa d'Oficis de Noves Tecnologies visitarem el bus el dijous 28 de maig per obtenir informació sobre les sortides formatives i professionals un cop hagi acabat. Tot i que encara en queden uns mesos, mai és tard per decidir el futur...

D'altra banda, el dia 27 de maig de 18 a 19 hores, tindrà lloc una xerrada informativa adreçada als pares i a les mares dels alumnes per tal d’informar-los sobre l’estructura de la formació professional i les diferents famílies. La xerrada informativa tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Aquesta sessió informativa corre a càrrec de les orientadores del mateix Bus de les Professions.