divendres, 15 d’octubre del 2010

Tercera sessió de iniciació a l'informàtica (nivell II)

Hola de nou!

Aquesta vegada vam estar la Lídia i l'Isma! L'Isma va substituir a l'Alberto ja que ell estava malalt i no va assistir a la sessió.

En aquesta altra sessió vam fer una cosa molt semblant, per no dir gairebé que el mateix, vam estar creant, movent, eliminant carpetes, però en comptes de fer-ho per la carpeta "Mis Documentos", ho vam fer a través del "Explorador de Windows".

L'única diferència que hi ha és la següent:
  1. La carpeta "Mis Documentos" és així:


2. I la carpeta del "Explorador de Windows" és així:



Diferència de les dues:



Com podeu veure, poques dirferències té. La carpeta "Mis documentos" és la que tot usuari bàsic usa. Els usuaris de nivell avançat veuen més pràctic i còmode el "Explorador de Windows", no m'ho pregunteu perquè no ho se jaja! Però bé, com podeu veure en aquesta última imatge, tenen marcades dues diferències, la part esquerra de la pantalla, que en el "Explorador de Windows" és com una espècie de navegador (per així dir-ho) que permet veure tot el que hi ha l'ordinador d'una tira. Sense haver d'obrir finestra rera finestra, i et pot servir també com cercador, encara que per això, serà millor deixar-lo amb el programa "Cerca". I la de "Mis Documentos" et deixa fer una sèrie d'opcions que dins d'aquestes opcions, hi ha més opcions, aquestes opcions són:

  • Tasques d'arxiu i carpeta
    1. Crear una nova carpeta
    2. Publicar aquesta carpeta en Web
    3. Compartir aquesta carpeta

  • Altres llocs
    1. Escriptori
    2. Documents compartits
    3. El meu ordinador
    4. Els meus llocs de xarxa

  • Detalls

Com veureu, a la imatge també he marcat un petit requadre que fa referència a la icona de les carpetes que serveix per treure o posar el "Explorador de Windows".

Van haver uns petits problemes amb el "Explorador de Windows", ja que hi havia molta gent que es perdia, i no sabia com avançar o s'anaven a on no havien d'anar, però bé, a poc a poc els portem l'Isma, en Joan i jo (Lídia) per on havien de seguir. I bé, a causa que la gent es va perdre, no vam poder començar amb el tema de "Word", així que ja sabeu, la propera setmana aquest serà el tema.

Res més que explicar sobre aquesta sessió, ja que tot es va centrar en el "Explorador de Windows". Espero que us hagi servit d'alguna cosa per saber la diferència d'aquestes dues carpetes. I aquí ens acomiadem fins la propera sessió.

Fins aviat!