divendres, 15 d’octubre del 2010

Tercera classe Sergi i Gio

La primera part hem fet mecanografia amb el typeMaster, un programa que hem estat utilitzant tot aquest temps de curs. Tots han haceptat molt bé aquest programa, fins i tot es repten a sí mateixos amb l'última puntuació que aquest programa els dóna en finalitzar l'exercici.

La segona part hem avançat molt tema, però és el que ells volien. Ens demanaven diàriament que ells volien enviar fotos per correu i poder obrir aquells que a ells els havien enviat.

Primer havien de navegar per Google, per guardar una foto en la nostra carpeta, per enviar-la al company. Cada un d'ells tenia un compte de correu i han après com adjuntar fotos, arxius, rebre i descarregar aquest arxiu a la nostra carpeta i eliminar correus.

Després d'això els hem deixat una estona perquè parcticaran el que han après amb correus que havien rebut.

Per últim els hem passat un powerpint amb l'aplicació del CCO (copia oculta) a l'hora d'enviar un correu, i també ho hem posat en pràctica amb teoria, de correu no desitjat i virus per correus.

Per acabar la tercera sessió ens han demanat continuar amb una mica de mecanografia, i és el que han fet.

En les properes classes ens hem proposat desar documents en un Pendrive (port USB) per intercanviar entre els companys i poder posar-lo en pràctica ells a casa seva.

Fins la propera, malalts de la informàtica.