divendres, 12 de març del 2010

Avast antivirus


Avast antivirus.

Avast! Antivirus és un programa d'antivirus desenvolupat per la companyia ALWIL Software amb seu a Praga, República Txeca.

Va ser llançat per primera vegada el 1988, i actualment està disponible per a 30 idiomes.

En la seva línia d'antivirus, té Avast! Home, un dels antivirus gratuït més populars de l'actualitat per a windows, amb més de 35 milions d'usuaris registrats a agost de 2007.

Característiques de Avast!

* Protecció en temps real.
* Protecció per a la missatgeria instantània.
* Protecció per a xarxes p2p.
* Protecció per a trànsit d'email.
* Protecció web.
* Bloquejador de scripts malignes (versió Pro).
* Protecció de xarxes.
* Escaneig en temps de buteo.
* Actualitzacions automàtiques.


Però què és un antivirus:

Antivirus és un programa creat per prevenir o evitar l'activació dels virus, així com la seva propagació i contagi. Compta a més amb rutines de detenció, eliminació i reconstrucció dels arxius i les àrees infectades del sistema.

Un antivirus té tres principals funcions i components:

* VACUNA: és un programa que instal·lat resident a la memòria, actua com a filtre dels programes que són executats, oberts per ser llegits o copiats, en temps real.

* DETECTOR, que és el programa que examina tots els arxius que tingueu al disc o als que se'ls indiqui en una determinada ruta o PATH. Té instruccions de control i reconeixement exacte dels codis virals que permeten capturar els seus parells, degudament registrats i en forma summament ràpida desarmen la seva estructura.

* ELIMINAR el programa que un cop desactivada l'estructura del virus procedeix a eliminar-lo i immediatament després a reparar o reconstruir els arxius i àrees afectades.


Aquí teniu l'enllaç de Avast:

http://www.avast.com/es-ww/index