dijous, 2 de juliol del 2009

LA CASA D’OFICIS A RÀDIO SANTA PERPÈTUA

El nostre periple laboral, que va començar ahir, s’estrena amb una proposta molt fresca i adient per aquestes temperatures saharianes que estem patint aquesta setmana.

L’altre dia us presentàvem aquí mateix, el bloc de Ràdio Santa Perpètua (http://www.staperpetua.org/blog_radio/index.php), un espai que recull les experiències de la gent que fa la ràdio. Dèiem que ens semblava molt bona idea perquè aprofitava les eines que la xarxa ens ofereix per potenciar la seva immediatesa i el seu abast més enllà de les limitacions físiques i temporals.

En una ràdio 2.0 que sap treure profit de les noves tecnologies, no podíem faltar nosaltres: la casa d’oficis de noves tecnologies de Santa Perpètua de Mogoda. Així que ens hem deixat portar i ens hem llançat a fer un espai en la programació estiuenca de l’emissora.

Toma ya!

L’espai de la Casa d’Oficis vol repassar l’actualitat del món tecnològic, així com apropar les noves tecnologies a tots els oients de Ràdio Santa Perpètua.

Per això, parlarem de temes d’interès general, com ara els requisits a tenir en compte a l’hora de comprar un ordinador o el nou paper de les xarxes socials i l’activisme a Internet.

La durada serà d’uns 15 / 20 minuts i comptarà am les següents seccions:

.- Notícies
.- Tema setmanal
.- Web de la setmana
.- Consells i recomanacions

Aquesta setmana serà la primera i estarem en antena tots els dijous de juliol i setembre, entre les 17 i les 19 hores, en el magazine de tarda que condueix la Gemma.

No oblideu escoltar-nos!

Ho podeu fer en directe a través de les ones, en el 107.0 FM, o a la seva pàgina web: http://www.staperpetua.org/index.php.

Si no, podeu tirar de podcast. Descarrega’t l’arxiu sonor de la web de la ràdio i escolta’l on i quan vulguis. D’aquí no res, també ho podreu fer en el propi bloc. Pareu atenció.

A la Casa d’Oficis, som radiofònics! Ens escoltem a la Ràdio...