dijous, 29 de desembre del 2011

Tanquem portes.

I tot i que ens agradaria poder obrir de nou les portes de la Casa, aquest any ens toca tancar-les definitivament. El programa "dinamitzadors/es multimèdia" de Santa Perpètua (casa d'oficis de noves tecnologies, pels amics) arriba a la seva fi.

Avui tanquem les portes de la que ha estat la nostra casa durant tres anys, un temps d'aprenentatge, de feina i, sobre tot, de companyerisme i bon rollo.

En total, han estat 29 els i les joves que d'una manera o una altra han passat per aquí. Han format part de la casa i l'han fet seva. Ara, alguns estan treballant, molts estan estudiant perquè van descobrir que la formació és indispensable quan t'has de buscar la vida. D'altres, encara estan buscant la manera de sortir d'aquesta crisi que ens estreny a tots i totes, però especialment als joves. No defalliu, al final arriba el moment de recollir el fruit dels vostres esforços.

Hem fet molta feina i de manera gairebé invisible hem treballat per portar les noves tecnologies al poble en forma d'equips d'accés lliure, de tallers i d'accions de dinamització. Però no tot han estat ordinadors. Durant tres anys, hem estat motor d'innovació, però també de reflexió i d'autoconeixement i aquest és el nostre principal llegat: només si us coneixeu a vosaltres mateixos, podreu arribar on vulgueu. No ho dubteu! El futur és a les vostres mans, no deixeu que ningú decideixi per vosaltres.

Demà, nosaltres no hi serem, però queda aquest bloc com a testimoni de 1095 dies que hem passat junts. Aquí en trobareu apunts, temaris i materials per consultar, resolució de dubtes, un munt de feina ben feta i també moltes experiències i sentiments forjats a cop de tornavís i de ratolí. Esperem que us sigui molt útil.

Bé, doncs arriba el moment del comiat... Ha estat un plaer compartir la xarxa amb vosaltres. Tanquem la porta física de la casa d'oficis, però aquesta sempre restarà oberta.

Esperem veure-us per aquí aviat...

4 comentaris:

Unknown ha dit...

informative post, and i do have have to share this amazing website which provides option for the names of the kids in hindi just visit http://www.babynology.com/

quantaberle ha dit...

Betway India - Find and shop for the best Betway India in India
› › › › India Betway India - 2017 ford fusion energi titanium Find & titanium easy flux 125 amp welder shop for the best Betway titanium ore terraria India in India. Online, Live Betting & in-play Betway. Offers. titanium dioxide sunscreen Sportsbook, titanium men\'s wedding band Casino, Poker, Sports Betting.

jethit ha dit...

t228n7yfsqy044 realistic vibrators,dildos,horse dildo,Panty Vibrators,double dildos,real dolls,silicone sex doll,penis pumps,horse dildo h482e0ihtyd407

didlos2 ha dit...

g802x1cnoux298 sex chair,horse dildo,female sex toys,sex chair,masturbators,cheap sex toys,masturbators,dildos,sex toys a073k8zgign993