dimecres, 21 de desembre del 2011

Tallers de vídeo digital a les escoles de Santa Perpètua

Aquests tallers acosten els i les participants al món audiovisual per introduir-los en el coneixement i l'experimentació de les enormes possibilitats que té.

Els dinamitzadors multimèdia 2010 han impartit durant els mesos de novembre i desembre un taller audiovisual sota el títol Fem vídeo! en el marc de la Programació estable a les escoles del curs 2011-2012.

Més de 200 infants de sisè i de cinquè de Primària de les escoles Santa Perpètua, Tabor, Bernat de Mogoda, la Florida i Santiga han pres part en els 18 tallers que s’han organitzat de la mà de Manuel Mateos, Gerard Moreno i Albert Riera, els dinamitzadors encarregats d’impartir les sessions.

Els tallers Fem vídeo! són un espai d'expressió i creativitat per als nois i noies que hi participen. Treballen els coneixements sobre vídeo i alhora incentiven la construcció d'històries a través del llenguatge audiovisual.

De manera senzilla, els tallers fan una incursió en els conceptes fonamentals de la creació i l’edició de vídeo digital (aspectes tècnics, formats, muntatge, àudio, etc) i anima els i les participants a crear els seus propis vídeos per tal que els incloguin com un mitjà d’expressió i d’aprenentatge més en el seu dia a dia.

Aquests tallers són una de les últimes accions dels dinamitzadors multimèdia de Santa Perpètua de Mogoda, que finalitzen la seva tasca el proper 29 de desembre.

Aquí us deixem algunes imatges dels nostres àlbums de Picasa: