divendres, 4 de març del 2011

Presentació David



Hola sóc David Làzaro

Sóc un alumne de la nova generació de la casa d'oficis 2010/2011.

Ara mateix portem un mes aproximadament, hem tingut alguns canvis de personal com l'amic michael, semblava que michael estava molt content amb el projecte però no sabem què li va passar pel cap, després d'un cap de setmana va deixar de venir per sempre, ens va deixar alguns records, sobretot per les seves frases habituals.

Ara mateix som 8 en el cicle perquè la Beatriz ha escollit un altre noi, que es diu Marc, la seva incorporació ha sigut rapida i molt eficaç, ara té que adaptar-se i posar-se al dia de tot el que hem anat fent durant aquest mes.

En aquest mes hem après moltes coses noves de hardware i de software que un usuari normalment no sap, també hem estat a la deixalleria on es tiren cables, parts d'ordinadors, Televisions, mòbils, etc.

Tots aquests electrodomèstics que tiren no tenen perquè estar trencats nosaltres agafem el que podem aprofitar i ens l'emportem cap a l'aula . El verifiquem i el repassem detalladament, amb les peces que funcionen bé muntarem màquines i farem comprovacions.

Estic molt content amb la casa dòficis perquè aprenem i a sobre ens donen pagues.