dijous, 4 de novembre del 2010

Sisena sessió d'iniciació a la informàtica (nivell II)

De nou estem aquí Lídia i Alberto per explicar, com sempre, les classes de dinamització.

De nou estem amb el Word. Seguim amb les funcions de "Copiar" i "Enganxar" d'un text d'una pàgina web, a un document Word, i també a com agafar imatges d'aquest mateix i posar-les en el Word. Se'ls va explicar que si ho seleccionaven tot, Word ho posaria d'una manera que no quedaria tal i com es veu en el Wikipedia, així que se'ls va fer seleccionar tot, des del títol fins al text inclosa la imatge. I com era d'esperar, Word ho va posar com va voler, així que ens limitem a explicar com fer aquests petits canvis de la imatge, com traslladar d'un lloc a un altre, a canviar-li el disseny de la imatge, així que perquè veiessin com executar la funció, els deixaran que a sobre de la imatge fessin clic amb el botó dret, i en la nova finestreta que apareixia, sortirien unes opcions, de les quals haurien de donar-li a la que posa "Format d'imatge ...", un cop feta aquesta funció, els vam dir que apareixerà una nova finestra, i d'aquesta, haurien de passar a donar-li a la pestanya disseny, que és on és aquesta funció per a canviar la forma d'imatge.

Els vam dir perquè veiessin la prova que li donessin on posa "Quadre", un cop seleccionat el que ens interessa, només havien de donar-li clic a acceptar amb el botó esquerre i s'efectuarà l'acció seleccionada.

Aquesta sessió es va basar només en això, ja que com els costava seguir, ja que no passaven d'aquí, però amb una mica de paciència i esforç, tots ho van fer.

I fins aquí la explicació d'aquesta sessió.

Fins la propera!