dijous, 15 d’octubre del 2009

Els nostres webs: MYSPACE.COM (per a músics)

Jo voldria recomanar "myspace.com" perquè és una pàgina que utilitzo i la veritat és que m'agrada l'experiència.

Pot servir només com una pàgina més de xarxes socials, és a dir, per a comunicar-te amb amics o familiars etc. o conèixer gent nova; però, l'autèntica gràcia del myspace és que és una xarxa social molt més enfocada a un sector en particular, el "musical".


Encara que també han tret els de "myspace còmic" i "myspace cineasta".

Myspace per a músics et permet posar-hi els teus temes, cançons, etc. (qualsevol tipus d’arxiu de so que no et comprometi per temes de drets d’autor) També la teva informació, fotos, etc. i et permet utilitzar una opció que és la de “favorits” on crees en la teva pròpia pàgina diferents accessos directes als myspace de qui tu vulguis (amics, familiars, etc.) de la mateixa manera que es pot fer a l'inrevés.

Comptes amb l'opció de veure el teu editor de perfil (que és des d'on treballes en iniciar sessió) o pots veure l'acabat del teu perfil (que és el que veurà qualsevol persona que entri en el teu myspace).



(Editor d'un myspace)




(Perfil d'un myspace)



Òbviament també comptes amb la típica opció de “comentar” amb la qual et pots comunicar amb gent d’arreu del món.

Myspace permet aquell músic principiant o no tant principiant, però sense mitjans econòmics, a donar-se a conèixer, encara que està clar que hi ha de posar de la seva part.

Myspace també compta amb una opció de missatgeria.

És una bona pàgina tan si ets membre com si només vols mirar pàgines dels que són membres.


Proveu-la!