dimarts, 13 d’octubre del 2009

Els nostres webs: FLICKR

En l'últim programa de la ràdio de la temporada, cadascú deia un web. Aquest és el meu


www.Flickr.com

Flickr és un lloc web que permet emmagatzemar, ordenar, buscar i compartir fotografies i vídeos online. Actualment Flickr compta amb una important comunitat d'usuaris que comparteix les fotografies i vídeos creats per ells mateixos.

Aquesta comunitat es regeix per normes de comportament i condicions d'ús que afavoreixen la bona gestió dels continguts.

La popularitat de Flickr es deu fonamentalment a la seva capacitat per administrar imatges mitjançant eines que permeten a l'autor etiquetar les seves fotografies i explorar i comentar les imatges d'altres usuaris.

Flickr compta amb una versió gratuïta i amb una altra de pagament. Actualment, els subscriptors de comptes gratuïts poden pujar 2 vídeos i 100 MB en fotos al mes, mentre que els subscriptors de comptes disposen d'espai d'emmagatzematge i ample de banda il·limitat.

El novembre de 2008, Flickr albergava més de tres mil milions d'imatges i cada minut s'afegeixen a Flickr al voltant de 5000 imatges noves.

Si ets artista o simplement vols ensenyar les teves imatges, Flickr és el teu lloc.



Un exemple és la pàgina web www.flikr.com/amanitutiplastikus

És un exemple d'un compte. La persona en qüestió és una fotògrafa i dissenyadora, que, com es pot veure, utilitza la càmera i el Flickr simultàniament.