dijous, 22 d’octubre del 2009

Els nostres webs: 4 Shared

Cada vegada treballem amb un volum més gran de fitxers i documents i cada vegada tenim la necessitat de disposar d'ells en diversos llocs: a la feina i a casa, etc. Les memòries flash tenen un risc molt alt de pèrdua (física o virtual) i els cd no són el suport més còmode pel seu trasllat.

Per això, existeixen nombrosos serveis d'emmagatzematge en línia que permeten disposar del nostre material arreu. Només cal crear un compte i ja està.

En aquesta entrada, us presentem un d'ells, 4shared, que potser ens serveix a nosaltres a mode de disc dur virtual per guardar tots els materials multimèdia que anem creant a la casa d'oficis.



4 Shared és una pàgina on pots emmagatzemar arxius, documents, fotografies i música. És com si fos un usb en línia o un disc dur.

Tens moltes opcions i un sistema web d'administració d'arxius impressionant.

Segons fòrums i opinions d'experts, 4shared és el millor servei d'emmagatzematge d'arxius (Hosting) que existeix actualment, ja que:

- Permet emmagatzemar arxius de fins a 100 MB
- Té una capacitat total de 5GB
- Té una senzilla interfície.
- Permet administrar els arxius mitjançant carpetes.
- Permet compartir arxius i carpetes completes.
- Permet emmagatzemar imatges i mostrar-les abans de descarregar-les.
- Permet personalitzar la pàgina de descàrrega.
- És totalment gratuït, encara que hi ha versions de pagament amb millors característiques.
- No caduca si no és que no s'entra en menys de 30 dies.



Pots pensar, bé i per a què vull jo això..

Però si estàs a casa d'un amic i saps que tens allà el fitxer o fotografia que necessites, pots dir-li que es fiqui a la pàgina i que ho miri. O si estàs a la feina i se t'ha trencat l'usb, pots ficar-te a la pàgina i obrir el document que necessitis.

Aquesta pàgina està molt bé per transportar els fitxers des d'un costat a un altre, sense necessitat de tenir-lo en un usb o cd o dvd, amb el perill de pèrdua que això comporta.

4shared