dilluns, 26 d’octubre del 2009

ANTIVIRUS (3): Tipus d'Antivirus

Hi ha diverses marques d'antivirus, cadascuna amb les eves característiques especials. Us presentem les més conegudes i una petita definició. Són les seguents:

-BitDefender Antivirus :

BitDefender Antivirus ofereix protecció proactiva d'última generació enfront virus, spyware, temptatives de phishing i robatori d'identitat, sense alterar el seu pc.

Permet l'administració d'una xarxa d'usuaris, configurar remotament tasques d'anàlisi, còpia de seguretat de dades i optimització dels equips en xarxa per tal que s'executin sota demanda o en períodes d'inactivitat.

Kaspersky Anti-Virus :

Kaspersky lab és la companyia que fabrica els antivirus més potents. Kaspersky anti-virus és el protector per a qualsevol tipus de PC més potent i eficaç més poderós fins al moment. La seva base de dades s'actualitza molt seguit perquè els "malware" més recents sigiun eliminats ràpidament. A més de tot aixó, consumeix els mínims recursos possibles a diferència d'altres antivirus .

Funciona com anti-spyware, anti-phishing, anti-spam i és mortal contra qualsevol amenaça de diferent grau.

Peró kaspersky és una comunitat on cada una de les persones que l'integren brinden informació a la companyia perquè l'antivirus sigui cada vegada més potent. Això fa que qualsevol que usi els productes de kaspersky lab se senti segur i protegit .

Norton Antivirus :

Atura virus, cucs, programari espia, correu brossa i més. manté el sistema protegit contra programari maliciós.


McAfee VirusScan Plus:

Atura i elimina proactivament el programari maliciós, estén la cobertura contra nous riscos de seguretat i redueix el cost de resposta davant epidèmies. El temps que transcorre entre un atac i la seva posterior identificació és vital, de manera que com més breu sigui, millor serà. Fins i tot és molt millor si la seva tecnologia de protecció identifica amenaces noves i desconegudes.

En combinar tecnologies avançades per a la prevenció d'intrusos, firewall i antivirus, VirusScan Enterprise abasta una gran varietat d'amenaces. Gràcies a la seva avançada detecció heurística i genèrica, troba virus nous i desconeguts, fins i tot aquells que estan ocults en arxius comprimits.

Avast:

Gràcies a la gran capacitat de detecció de Avast i a un elevat nivell de rendiment, aquest antivirus és capaç d'identificar virus i troians amb eficàcia, minimitzant el nombre de falses alarmes.

Disposa d'una interfície amb dues variants: una versió simple, per a usuaris novells, i una versió avançada, que permet accedir a totes les caracterí-stiques i possibilitats del programa.

Avast compta també amb un robust mòdul de protecció resident i un nou sistema de protecció web en temps real, capaços de detectar els virus abans que tinguin oportunitat d'infectar el teu PC. Les actualitzacions automàtiques a través d'Internet et permeten tenir la base de dades de virus sempre al dia, i la seva perfecta integració amb la shell de Windows et brinda accés a les funcions del programa des de qualsevol racó del sistema.