dimecres, 7 de gener del 2009

Benvinguts al bloc de la Casa d'Oficis


Hola a tos i totes! Benvinguts a casa vostra, el bloc de la Casa d'Oficis de Noves Tecnologies de Santa Perpètua de Mogoda.

Ens presentem (d'esquerra a dreta i de dalt a baix). Som la Souraida, la Mireya, l'Adrià, el David, l'Adrià, el Txema i l'Ivan.

Durant tot aquest any 2009 estarem aprenent coses relacionades amb el món dels ordinadors, Internet i el disseny de webs amb l'objectiu de fer-nos un forat en aquest sector que s'ha donat a conèixer com el de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquest bloc serà el nostre punt de trobada la Xarxa. En ell farem un seguiment de tot el que anem aprenent: hardware, software, recursos i eines, curiositats, sortides, funcionament de la casa d'oficis, etc. per tal que no perdeu detall de la nostra evolució. A més, aquest bloc és el nostre mitjà de comunicació i relació amb el món. Seguiu-nos, feu els vostres comentaris i aportacions i contacteu amb nosaltres a través d'ell o de la nostra adreça electrònica: Per nosaltres, serà un plaer.

Un bloc és una manera ràpida i senzilla de tenir presència a Internet. La seva actualització és immediata i permet el contacte ràpid i sense intermediaris per tal que la comunicació sigui directa, sense interferències, com la mateixa Xarxa. Per nosaltres serà un plaer rebre-us al nostre bloc.

Us esperem!


1 comentari:

Unknown ha dit...

Sou la reostia, la veritat que us haig de felicitar per la vostra aportació, tot i així la microinformatica només es per uns pocs privilegiats. jejejejejejeje.