dilluns, 25 d’octubre del 2010

Curs d'iniciació a l'informàtica. Cinquena sessió.

Ja som aquí, un dijous més, el Cristian i la Vero. Avui ha estat la cinquena classe que hem fet i sembla mentida que ja hem passat l'equador de les sessions d'octubre. Ja nomès ens queden dues classes més... quina llàstima.

Avui per començar, hem fet una altra cosa diferent a lo que venim fent sempre, que és l'estona de repàs. Mentres venien tots els alumnes, hem presentat el programa de mecanografia, Typing Master. Sembla que els hi ha agradat, encara que la manca de costum els hi feia mal als canells. Així ha estat la primera mitja hora de classe.


Desprès com vam deixar una activitat penjada, la del text d' Alícia en el País de las Maravelles, els hem demanat que l'acabessin. Ho han fet molt bè, però degut a la poca quantitat de sessions, hem d'anar una mica per feina, així que els hem recomanat que no es limitin a nomès els exercicis a classe, si no que practiquin a casa si poden i els hem animat a que continuin fent cursets d'informàtica. Per que practiquin els hem passat uns apunts, que han completat avuí, desprès de la pràctica, amb unes petites notes que els hi hem possat a la pissarra.

Quan han acabat de tot, ens ha sobrat uns quinze minuts, com tampoc ens donava per començar Excel, han estat fent una mica de mecanografia amb el Typing Master.

La propera sessió serà dimarts, així que ja ens veiem la setmana que ve. Salut!