divendres, 19 de març del 2010

SETMANA DE L'ENERGIA


La setmana del 22 al 28 de març, celebrem a Santa Perpètua la Setmana de l'Energia, coincidint amb els actes organitzats a la UE amb motiu de la Setmana de l'Energia Sostenible , l'esdeveniment de referència per als temes de sostenibilitat a Europa.

La campanya contribueix a assolir els objectius de la política energètica de la Unió en l'àmbit de les fonts d'energia renovables, l'eficiència energètica, el transport net i els combustibles alternatius.




A la nostra ciutat, tindran lloc les següents activitats:


Dilluns 22 de març a les 19h al Centre Cívic El Vapor: Inauguració de l’exposició “La casa dels Negawatts”, sobre estalvi energètic i de recursos, i xerrada “Eficiència energètica: petits gests per estalviar energia i diners a casa” a càrrec de Jordi Miralles, president de la Fundació Terra.

L’exposició es podrà visitar fins el dissabte 27.

Dimarts 23 de març a les 19.30h al Centre Cívic el Vapor: Els membres del Consell Municipal de Medi Ambient estan convidats a assistir a la conferència d’Arcadi Oliveres “És possible una economia justa i equilibrada?”, dins el cicle de l’Aula universitària a l’abast, organitzat per AFA Can Folguera amb el suport de les Regidories de Cultura i Educació.

Dissabte 27 de març a les 19h al Centre Cívic el Vapor: Cine-fòrum sobre el canvi climàtic. Projecció del documental “Un món diferent”, sobre els efectes del canvi climàtic a casa nostra. Presentació a càrrec de Mercè Jané de La Copa i Joan Ramon Mercè, Cap de Relacions amb Usuaris de l’Agència Estatal de Meteorologia, i posterior debat.

A més, us convidem a sumar-vos a l’Hora del planeta, el dissabte 27 de març de 20:30h a 21:30h, consistent en una apagada de llums de monuments, carrers, empreses i llars, amb la finalitat de demostrar un recolzament global a l’acció contra el canvi climàtic. L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’ha adherit a aquesta campanya, en motiu de la qual s’apagaran les llums de l’Ajuntament, l’Església parroquial, la Biblioteca i la Granja Soldevila durant una hora.



Nosaltres, des de Casa d'oficis, ens sumem a aquesta iniciativa tot aplicant mesures d'eficiència energètica en la nostra activitat diària i participant de les activitats organitzades al municipi. Us mantindrem informats...